Bredt udvalg af gummihjulslæssere

Gummihjulslæssere fra Volvo

Har du brug for en gummihjulslæsser til en større arbejdsopgave? Så har vi hos A.E. Maskiner flere forskellige modeller og størrelser. Om du har brug for en stor gummihjulslæsser eller en ny minilæsser, så har vi en type, som passer til situationen. Med valget af en ny maskine er du sikker på, at den har mange år foran sig. Vi leverer desuden minilæssere og gummihjulslæssere over hele Danmark. 

Gummihjulslæssere til landbrug- og entreprenørarbejde

Vores gummihjulslæssere er alsidige, og kan bruges i mange forskellige sammenhænge og brancher heriblandt landbrugs- og entreprenørarbejde.  Gummihjulslæssere er også særdeles nyttige på byggepladser eller konstruktionsområder, hvor mange tons materialer skal flyttes.

Kendt for kvalitet

Hos A.E. Maskiner kan du blandt andet finde gummihjulslæssere fra Mustang og Volvo. Kendetegnende for maskinerne er, at de bliver produceret med fokus på kvalitet og høj ydeevne. Derfor kan du være sikker på, at gummihjulslæsserne er gode arbejdsredskaber.

For at din gummihjulslæsser holder sig bedst muligt, har vi mulighed for at vedligeholde maskinen på vores eget værksted i Randers SV. Skulle din gummihjulslæsser eller anden maskine uheldigvis bryde sammen eller mangle reservedele, så har vi hos A.E. Maskiner fuldt udstyrede servicevogne til rådighed, som kan komme dig i nødsituationer. Ønsker du en ny serviceret brugt minilæsser, så har vi også dette i sortiment.