Et bredt udvalg af nye maskiner

Nye maskiner

Når det kommer til nye maskiner, så har vi et stort udvalg af gravemaskiner fra mange forskellige mærker. Blandt andet finder du gravemaskiner fra mærkerne Volvo, JCB, New Holland og Mustang i vores sortiment.

Hos A.E. Maskiner har vi 8 års erfaring med både køb, salg og reparation af nye maskiner. Med valget af en ny maskine er du sikret, at maskinen har mange gode år i sig. Vi har nye gravemaskiner, gummihjulslæssere og minilæssere, som du kan se på vores lager efter aftale.

En god investering

Med en ny landbrugs- eller entreprenørmaskine fra A.E. Maskiner følger vi dig hele vejen. Opstår der et akut behov for reparation af maskiner, så har vi servicebiler til rådighed, som kan udføre reparationer på eksempelvis byggepladsen eller på din gård. Derudover har vi et værksted, hvor mere omfattende reparationer eller ombygninger kan ordnes. Står du og mangler reservedele til din maskine, så har vi sikkert reservedelene på vores lager. Ellers vil vi forsøge at skaffe reservedelene til dig.

Vi ønsker at give kunderne den bedste service, og vi bestræber os derfor på at have konkurrencedygtige priser på vores maskiner og services.

Afhent selv maskinen - eller få den leveret

Hos A.E. Maskiner ApS tilbyder vi levering af maskiner til kunder over hele landet. Hvis du selv ønsker at afhente maskinen, kan dette også aftales. Vi har værksted, lager og reservelager i Randers SV.

Derudover vil vi også gerne have input fra kunderne. Mangler du en specifik maskine, som ikke på nuværende tidspunkt er at finde i vores sortiment, kan vi muligvis fremskaffe denne. Vi har et stort netværk i maskinbranchen, som vi ofte trækker på.

 

Husk vi også har et stort sortiment af brugte maskiner bl.a.: