Nye gravemaskiner fra Volvo

Volvo gravemaskiner

En Volvo gravemaskine er et godt valg til krævende opgaver i entreprenørindustrien eller landbruget. Hos A.E. Maskiner finder du nye gravemaskiner fra producenterne Volvo og Mustang. Med valget af en ny gravemaskine er du garanteret en maskine, som fungerer optimalt uden slitage. Vi har forhandlet nye såvel som brugte maskiner i otte år, og vi har derfor stor erfaring med at servicere kunderne.

Derudover vil vi gerne hjælpe dig med at finde ud af, hvilken gravemaskine, som matcher dine behov og ønsker.  

Konkurrencedygtige produkter og priser på Volvo gravemaskiner

Hos A.E. Maskiner er det vores ønske, at vores produkter og services kan stå mål med konkurrenternes. Derudover vil vi gerne give vores kunder en god service. Dette omfatter blandt andet, at vi tilbyder levering af gravemaskiner over hele landet. Du finder vores lager i Randers SV, hvis du gerne vil tage et kig på maskinerne efter aftale, eller få en snak med os ansigt-til-ansigt.

Vi hjælper gerne

Kommer du i den situation, at din maskine skal repareres eller har brug for et servicetjek, så har vi eget værksted, hvor vi udfører små som store vedligeholdes- og reparationsopgaver. På vores reservelager har vi desuden reservedele, hvis du skulle mangle dette til din maskine. Hvis du efterspørger en bestemt gravemaskine, som vi ikke har i vores sortiment, så må du gerne kontakte os.

Vi vil gøre vores bedste for at fremskaffe den ønskede maskine ved hjælp af vores netværk i maskinmateriel-branchen. Vi har også et stort sortiment af brugte gravemaskiner, hvis du søger brugt maskineri.