Brugte gravemaskiner til salg

Stort udvalg af brugte gravemaskiner til salg

Står du og mangler en brugt gravemaskine, så kan du finde den hos AE Maskiner. Vi har blandt andet brugte gravemaskiner til salg fra Caterpillar, Mustang og Hyundai.  Du kan henvende dig personligt på vores adresse i Randers, hvis du gerne vil bese maskinerne, dog efter aftale. Derudover leverer vi også brugte maskiner over hele Danmark. Gravemaskinerne bruges hovedsageligt i byggebranchen eller landbruget.

Brugte gravemaskiner, som virker

Hos AE Maskiner går vi op i høj service og kundetilfredshed. Derfor tilbyder vi reparationer og vedligeholdelse af nye og brugte gravemaskiner på vores eget værksted eller fra vores servicebiler. Inden en brugt gravemaskine forlader vores matrikel har vi sørget for at give maskinen et serviceeftersyn, så gravemaskinen er klar til arbejde.  Når en gravemaskine er brugt er det vigtigt den servicere efter alle kunstens regler. Det er vi eksperter i her hos AE Maskiner. Derudover er vi en virksomhed, som bestræber sig på at tilbyde kunderne brugte maskiner til konkurrencedygtige priser.

 

 

Store og små gravemaskiner - vi finder den maskine, der passer til dine behov

Hvis du har en speciel forespørgsel på en brugt gravemaskine, som ikke er i vores sortiment, så er du velkommen til at kontakte os. Vi har et stort netværk, og vi kan muligvis fremskaffe din ønskede model. Derudover går vi op i god kundeservice, og du har derfor mulighed for at kontakte os døgnet rundt. Vi har også modeller fra flere mærker, bla. Volvo, Mustang og Hyundai. Vi kan eksempelvis skaffe følgende:

3 tons gravemaskine

6 tons gravemaskine

7 tons gravemaskine

8 tons gravemaskine

10 tons gravemaskine

12 tons gravemaskine

15 tons gravemaskine

25 tons gravemaskine

30 tons gravemaskine

40 tons gravemaskine

50 tons gravemaskine

Få mere information

Vil du vide mere om vores brugte gravemaskiner, eller vil du blot høre, om vi har en given model, så må du gerne ringe til os på 86 48 76 16. Foretrækker du en skriftlig dialog, så kan vi også kontaktes på [email protected]

 

 

Se også:

Brugt minigraver

Brugt minilæsser

Brugte entreprenørmaskiner

Brugt dumper

Brugte Hydrema maskiner

Brugte Volvo maskiner

Brugte læssemaskiner

Brugte Caterpillar maskiner