Søger du en brugt minilæsser?

Vi har brugte minilæssere fra flere mærker

Hos AE Maskiner har vi omtrent 8 års erfaring med salg af nye og brugte maskiner til landbrug og entreprenørarbejde. På vores lager i Randers har vi flere brugte minilæssere, som du skal være velkommen til at tage et kig på. Vi fører blandt andet mærkerne Mustang, Caterpillar og Volvo. 

Vi prioriterer den gode service

Vi leverer desuden maskiner til hele Danmark. Har du lyst til at hente den brugte minilæsser selv, så er dette også en mulighed. Derudover gennemgår alle vores brugte maskiner et serviceeftersyn, inden de overtages af kunden. Dette er noget vi har implementeret for at sikre, at de brugte maskiner lever op til de krav, som stilles på arbejdspladsen. Derudover er serviceeftersynet også vigtigt, da vi dermed er sikre på, at maskinen er uden fejl og mangler.

Stort udvalg af minilæssere

Hvis du uheldigvis ikke kan finde netop den minilæsser, som du har brug for til en given opgave, så vil vi også med glæde hjælpe dig. Qua vores store netværk inden for maskinmateriel-branchen kan vi forsøge at få fat på den minilæsser, som du har brug for. Vi har et stort sortiment af minilæssere i Jylland og du kan altid kontakte os for at høre, hvad vi har på lager. Vi har helt sikkert en brugt minilæsser, der passer til dine behov.

Køb brugt minilæsser

Vil du vide mere om brugte minilæssere, så er du mere end velkommen til at ringe til os på tlf. 86 48 76 16. Vi er klar til at bistå med råd og vejledning i forhold til valg af minilæsser eller eksempelvis finansieringsmuligheder.

 

 

Se også:

Brugt gravemaskine

Brugt minigraver

Brugte entreprenørmaskiner

Brugt dumper

Brugte Hydrema maskiner

Brugte Volvo maskiner

Brugte læssemaskiner

Brugte Caterpillar maskiner