Stort udvalg af brugte minilæssere til salg

Søger du en brugt minilæsser?

Vi har brugte minilæssere fra flere mærker

Hos A.E. Maskiner har vi omtrent 8 års erfaring med salg af nye og brugte maskiner til landbrug og entreprenørarbejde. På vores lager i Randers har vi flere brugte minilæssere. Vi fører blandt andet mærkerne Mustang, Caterpillar og Volvo. 

Vi prioriterer den gode service

Vi leverer desuden maskiner til hele Danmark. Har du lyst til at hente den brugte minilæsser selv, så er dette også en mulighed. Alle vores brugte maskiner gennemgår et grundigt serviceeftersyn for at sikre, at de brugte maskiner lever op til de krav, som stilles på arbejdspladsen. Derudover er serviceeftersynet også vigtigt, da vi dermed er sikre på, at maskinen er uden fejl og mangler.

Stort udvalg af minilæssere

Hvis du ikke har held med at finde en specifik minilæsser til en given opgave, så står vi også til rådighed. Qua vores store netværk inden for maskinmateriel-branchen kan vi forsøge at få fat på den minilæsser, som du har brug for. Vi har et stort sortiment af minilæssere i Jylland, og du kan altid kontakte os for at høre, hvad vi har på lager. Sandsynligheden for at vi har en brugt minilæsser, der passer til dine behov, er stor.

Køb brugt minilæsser

Vil du vide mere om brugte minilæssere, så kontakt os endelig på tlf. 8648 7616. Vi er klar til at bistå med råd og vejledning i forhold til valg af minilæsser eller eksempelvis finansieringsmuligheder.

 

 

Se også:

Brugt gravemaskine

Brugt minigraver

Brugte entreprenørmaskiner

Brugt dumper

Brugte Hydrema maskiner

Brugte Volvo maskiner

Brugte læssemaskiner

Brugte Caterpillar maskiner