Mustang-minilæsser

Vi udfører også gerne service og reparation på din Mustang-minilæsser.​

Minilæsser fra Mustang/Manitou til landbrug og entreprenører

Hos A.E. Maskiner ApS i Randers SV, kan vi tilbyde en Mustang, eller Manitou-minilæsser til blandt andet landmænd, entreprenører og anlægsarbejdere i hele Danmark. Vi udfører også gerne service og reparation på din Mustang, eller Manitou-minilæsser.​

 

Skrid- eller knækstyret Mustang/Manitou minilæsser

​Vi har været Mustang-forhandler siden 2013, og vi kan tilbyde en Mustang-minilæsser på en egenvægt fra 1.700 til 5.543 kg.

I 2020 overgik Mustang til Manitou og vi tilbyder nu salg og service af maskiner fra begge mærker.

Vi har altid flere nye modeller på lager og kan levere minilæsserene i hele landet, eller også kan du kigge forbi.

Vi har eget værksted og reservedelslager, og derudover modtager vi reservedele flere gange om dagen. Det betyder, at vi kan reparere minilæssere eller levere reservedele ud af huset på kort tid. Reservedelene er naturligvis til konkurrencedygtige priser. 

Firmaet Mustang startede med en mindre maskinproduktion i Minnesota, USA i 1800-tallet. De var blandt de første, som begyndte at bygge skridstyrede læssemaskiner i 1960'erne. Produktionen af Mustang-maskinerne foregår stadig i USA, selvom firmaet er blevet købt af det franske firma; Manitou Group. I dag har de blandt andet specialiseret sig i skrid- og knækstyrede minilæssere, og en Mustang-minilæsser er især velegnet til landbruget og den grønne sektor.

Kontakt os for at høre mere om vores maskiner

Du er altid velkommen til at kontakte os eller til at kigge forbi, hvis du er på udkig efter en Mustang-minilæsser, en brugt gravemaskine eller anden landbrugsmaskine. Vi udarbejder også gerne et uforpligtende tilbud på en læsser. 

Du kan ringe til os på telefon +45 86 48 76 16

eller sende en e-mail til os på [email protected].

 

Kontakt Aske Nipgaard

Hvis du er interesseret i at høre mere, kan du kontakte Aske på

tel:+45 25 34 75 72 eller på mail: [email protected]