Stort udvalg af brugte entreprenørmaskiner

Brugte entreprenørmaskiner til salg

Hos AE Maskiner har vi et stort sortiment af entreprenørmaskiner til alle formål

Hos A.E. Maskiner finder du både brugte entreprenørmaskiner og landbrugsmaskiner til salg. Vi har brugte maskiner fra 23 forskellige mærker i forskellige modeller og størrelser, som passer til forskelligartede opgaver.

Vælger du at købe en brugt entreprenørmaskine hos os, så kan du være forsikret om, at den virker. Vi sørger nemlig for at undersøge maskinerne grundigt på vores eget værksted, inden vi gør dem tilgængelige for kunderne. Det er vigtigt for os, at de brugte maskiner har gennemgået et grundigt serviceeftersyn, så de er funktionsdygtige og klar til at blive taget i brug. Vi tilbyder også reparation af entreprenørmaskiner.

Entreprenørmaskiner til mange formål

Hvad enten du har brug for en minigraver, minilæsser eller en gravemaskine, så har vi en god brugt model. Og har vi ikke en specifik type, kan vi trække på vores store netværk, som gør det muligt at fremskaffe den maskine, som du har brug for.

Levering af brugte entreprenørmaskiner til hele Danmark

Vi er behjælpelige med at levere brugte entreprenørmaskiner til hele Danmark. Vi har dog base i Randers, så hvis du foretrækker at afhente den brugte maskine, så er du også velkommen til dette. Derudover har vi vores eget værksted, som har plads til store landbrugs- og entreprenørmaskiner. Vi laver vedligeholdelse, ombygning og tilpasning af maskiner både nye som gamle. Derudover er det også vigtigt for os at kunne tilbyde kunderne konkurrencedygtige priser på brugte maskiner. Desuden har vi et stort udvalg af reservedele til entreprenørmaskiner og landbrugsmaskiner.

Kontakt os i dag - Vi rådgiver gratis

Har du brug for at få flere informationer om brugte entreprenørmaskiner? Så vil vi gerne snakke med dig. Du kan ringe til os på 8648 7616. Vi står klar i den anden ende til at hjælpe dig.

 

Brugt entreprenørmaskine

Se også:

Brugt gravemaskine

Brugt minigraver

Brugt minilæsser

Brugt dumper

Brugte Hydrema maskiner

Brugte Volvo maskiner

Brugte læssemaskiner

Brugte Caterpillar maskiner