Brugte minigravere til salg

Brugte minigravere til salg

Har du brug for en brugt minigraver til entreprenør- eller landbrugsarbejde, så har A.E. Maskiner et udvalg af disse. Vi har blandt andet brugte minigravere fra Caterpillar og Volvo, som begge er producenter, der er kendt for kvalitetsmaskiner.

Fleksibel betaling og levering i hele Danmark

Hos A.E. Maskiner tilbyder vi forskellige betalingsmuligheder, alt efter hvad der passer bedst til din situation. Nogle brugte minigravemaskiner kan købes, mens andre kan finansieres med ned til 10% i udbetaling. Hvis du i forvejen har en brugt maskine, så tager vi i nogle tilfælde maskinen i bytte. Dette er dog op til den enkelte sag og forhandling, og du skal kontakte os nærmere for at få mere information.

Vi leverer brugte maskiner over hele Danmark. Vores værksted og lager ligger i Randers, hvor du også har muligheden for at afhente maskinerne selv.

Køber du en brugt minigraver, så skal maskinen være i orden

Når du vælger en brugt maskine fra A.E. Maskiner, så er du forsikret om, at den virker. Vi ser nemlig de brugte maskiner ordentlig efter i sømmene på vores værksted. De brugte maskiner gennemgår et obligatorisk serviceeftersyn, inden de leveres eller afhentes. Hermed er vi sikre på, at de brugte maskiner er funktionsdygtige og brugbare.
Når en minigraver er brugt er det vigtigt den kigges igennem for evt. fejl og mangler. Vi er eksperter i at servicere maskineri og en del af vores forretning er også reparation og vedligeholdelse af maskiner. Vi tør derfor godt kalde os eksperter og garantere dig kvalitet, når du køber en brugt minigraver hos os.

Skulle der opstå problemer eller mangel på reservedele, så står vi også klar til at løse problemet. Vi har et reservelager, hvor vi flere gange dagligt modtager reservedele. Derudover udfører vi reparationer i vores eget værksted eller kører ud med vores servicevogne. Vi har også er stort sortiment af brugt udstyr til minigravere. 

Giv os et kald - vi yder fri rådgivning

Hvis du ønsker at høre mere, så kig nærmere på vores hjemmeside, eller giv os et kald på nummer 8648 7616. Vi vil gøre vores bedste for at give dig den bedste rådgivning i forhold til valg af maskiner. 

 

Se også:

Brugt gravemaskine

Brugt minilæsser

Brugte entreprenørmaskiner

Brugt dumper

Brugte Hydrema maskiner

Brugte Volvo maskiner

Brugte læssemaskiner

Brugte Caterpillar maskiner