Klik på billedet og se kataloget

Vi forhandler JST

Professionelt maskinudstyr fra JST

Hos A.E. Maskiner er vi stolte over at kunne tilbyde højkvalitets maskinudstyr fra den danske producent JST. Udstyret er kendetegnet ved sin høje kvalitet og sin lange holdbarhed, hvorfor du er sikret en skovl, en kobling eller et lignende redskab til din maskine, som er højt kvalificeret til netop det, du har brug for. JST har mere end 15 års erfaring, og det er din sikkerhed for, at du gør en god handel, når du køber udstyr herfra. 

100% danske produkter

Alle produkter, som JST forhandler, er produceret på deres egen fabrik, og det betyder, at der ikke er nogen udenlandske afdelinger eller underleverandører, som er en del af processen fra råvarer til færdigt produkt. Med dansk produktion har alle redskaber desuden et uvurderligt kvalitetsstempel. Derudover er størstedelen af maskinerne hos JST CNC-styret. Den kontinuerlige udvikling i branchen følges tæt med henblik på at have de nyeste og mest moderne produkter.

Muligheder – ikke begrænsninger

Ligesom vi hos AE Maskiner forsøger at se alle opgaver som en håndgribelig udfordring, er der hos JST fokus på muligheder og ikke begrænsninger. Netop derfor finder vi JST en kompetent og kyndig partner. Firmaets faciliteter i produktionen bliver løbende udvidet, og det betyder, at der på forespørgsel kan bestilles netop de redskaber og skovle, som du har brug for.

Vil du høre mere?

Hvis du vil høre mere om vores forhandling af varer fra JST, kan du kontakte vores dygtige medarbejdere på telefon 8648 7616 eller på mail [email protected]. Vores personale har kompetencerne til at hjælpe med at finde netop de JST-produkter, som passer dig, og derfor får du ikke bare et produkt af høj kvalitet – du får det rigtige produkt første gang.