Reparationer/service

Vi kommer til dig - der hvor din maskine er brudt ned.

Reparationer og service​ af landbrugs- og entreprenørmaskiner

A.E. Maskiner’s montører har mange års erfaring inden for reparationer og service

Hos A.E. Maskiner sætter vi en ære i at levere en høj service og kundetilfredshed. Derfor tilbyder vi også reparationer og vedligeholdelse af nye og brugte gravemaskiner på vores eget værksted eller fra vores servicebiler. Vores erfarne montører står klar til at hjælpe dig med reparationer og service på både dine entreprenør- og landbrugsmaskiner. Vi sikrer, at dine maskiner er i optimal stand og klar til at yde deres bedste.

Erfarne fagfolk, der prioriterer kvalitet og pålidelighed.

A.E. Maskiner’s montører har mange års erfaring inden for reparationer og service af landbrugs- og entreprenørmaskiner. Vi er stolte af vores montørers dygtighed og evne til at håndtere forskellige reparationer og serviceopgaver. Vores montører er velkvalificerede og har den nødvendige ekspertise til at diagnosticere og løse problemer på en effektiv og pålidelig måde.

Vores montører holder sig løbende opdateret med den nyeste teknologi og bruger avancerede værktøjer og metoder til at udføre reparationer og service. De stræber altid efter at levere den bedste kvalitet og sikre, at dine maskiner fungerer optimalt.

På værkstedet står dygtige og erfarne mekanikere altid klar til at yde dig den bedste service, med omfattende viden om netop din maskine. Dette giver længere levetid for din maskine og vedvarende høj kapacitet. Vores montører kører i hele Danmark og Norden. De har stor erfaring i at få optimal udnyttelse af dine maskiner, og kan reparere og servicere maskinen, samt fremstille de fleste størrelser af hydraulikslanger på stedet. Vi har 16 servicevogne og en lastbil med 24 tm kran og en lasteevne op til 15 tons. Vi har også værktøj/udstyr til service og eftersyn af aircondition og klimaanlæg.

 

BESTIL DIT NÆSTE SERVICE ONLINE HER


Vi kan komme til dig - der hvor din maskine er brudt ned.

Udenfor normal åbningstid træffes vi på vores vagttelefon på vores hovedtelefon 8648 7616, herefter tast 0

Kontakt Camilla Skovlund Newe, Service assistent UDEKØRENDE (TAST 1 i SERVICE)

Hvis du er interesseret i at høre mere, kan du kontakte Camilla på tel:+ 45 5258 7616 eller på mail: [email protected]

Kontakt Brian Krebs, værkfører VÆRKSTED (TAST 2 i SERVICE)

Hvis du er interesseret i at høre mere, kan du kontakte Brian på tel:+ 45 2341 7974 eller på mail: [email protected]

Vi tilbyder bl.a. reparation af følgende maskiner:

Flishugger
Neddeler
Sorteringsanlæg
Kæbeknusere
Dumpere
Kegleknusere
Knuseanlæg