Reparation af neddelerre i hele Jylland

Neddelerreparation

Hos AE Maskiner ApS har vi stor erfaring med neddelere. Har du en maskine, der er stået af eller har brug for vedligeholdelse, kan du med fordel give os et kald. Vores kunder kommer fra hele Jylland – ja, faktisk fra hele Danmark, så tøv ikke med at kontakte os uanset din placering. Ring til os på +45 86 48 76 16 eller send os en mail på [email protected].

Service af neddelermaskiner

Vi er stolte indehavere af vores eget reservedelslager, hvilket gør, at vi kan tilbyde dig hurtig levering af reservedele. Ved vores service og reparation af neddelermaskiner kan du også forvente en effektiv og kvalitetssikret behandling.

Vi har nemlig god erfaring og stærke kompetencer inden for reparation af neddelere, hvilket sikrer, at din neddeler hurtigt yder efter bedste evne efter et besøg hos os.

Fordele ved at neddele affald

Fordelene ved at neddele dit affald er, at du sparer rigtig meget; alt lige fra lagerplads til transportudgifter. Når affaldet er neddelt, fylder det langt mindre, og derfor er neddeling en stor fordel for alle, der arbejder med skov- og landbrug samt inden for entreprenørbranchen.

 

Lignende ydelser vi tilbyder: