Reservedele

Vi har et stort udvalg!

Reservedele til landbrugs- og entreprenørmaskiner

Vi har stor erfaring og viden om reservedele og deres anvendelse

Det gælder både produkternes sammensætning, levetid og egnethed til specifikke opgaver.

Vi har specialiseret testudstyr til Volvo, Caterpillar og de fleste traktormærker. Vores otte servicevogne, hvoraf seks er udstyret med fittings og værktøj til at fremstille hydraulikslanger på stedet. Derudover udfører vi reparationer af aircondition direkte hos vores kunder ved hjælp af det nyeste udstyr på markedet.

Når det kommer til reservedele, kan vi skaffe både originale og uoriginale dele. Vi tilbyder dag-til-dag-levering til alle mærker og typer inden for landbrugs- og entreprenørmaskiner. Vores lager rummer et bredt udvalg af reservedele til de fleste maskiner. Dette omfatter filtre, remme, olier, hydraulikslanger, fittings, forskruninger og sliddele. Vi er også stolte af at være forhandlere af reservedele fra Engcon, som er kendt for deres høje kvalitet og pålidelighed. Vi lagerfører langt de fleste reservedele fra Engcon, så du kan være sikker på hurtig levering og service og ekspertise."

Kontakt

Hvis du er interesseret i at høre mere, kan du kontakte vores medarbejdere i afdelingen for reservedele.  

Kasper Hougaard

k[email protected]        +45 61 22 69 23

Christian Primdahl

[email protected]

+45 24 79 26 22

Thomas Johansen

[email protected]

+45 51 37 03 47

Frank Jørgensen

[email protected]

+45 81 72 77 22

Daniel Andersen [email protected] +45 40 80 89 25

 

Stort sortiment

Vi tilbyder reservedele til en lang række maskiner og har også salg af brugte maskiner. Vi sælger fuldt servicerede brugte gravemaskiner, brugte minigravere, brugte minilæssere og andre brugte entreprenørmaskiner