Mangler du en brugt dumper?

Hos A.E. Maskiner ApS i Randers sælger vi brugte dumpere, så du kan transportere det nødvendige materiale til dit entreprenørarbejde, dit byggeprojekt eller lignende. Her finder du forskellige typer af dumpere, blandt andet af mærket Hydrema, der garanterer god kvalitet og stor mobilitet under transporten. Vi leverer til hele Danmark, så du kan finde lige netop den maskine, du har brug for.

 

Stort udvalg af knækstyrede dumpere

Vi forhandler forskellige modeller af brugte knækstyrede dumpere inden for mærket Hydrema, der indeholder kvaliteter som stor mobilitet, godkendt kabine, og multitip. Når du køber hos os, kan du derfor være sikker på at modtage en leddet dumper, der lever op til dine krav om god kvalitet. Vores dumpere er altid efterset af os, inden vi sender den afsted til dig, så du modtager en maskine klar til brug.

 

Tilbud om service

AE Maskiner ApS står altid til rådighed på værkstedet for at yde den bedste service for dig og din maskine, når den skal fikses. Derudover har vi et komplet mobilt værksted, så vi kan komme til dig og reparere din maskine. Uanset hvor i landet du har brug for hjælp, så kommer vi hurtigt ud til dig, så du kan tage din maskine i brug igen og fortsætte med dit arbejde. Har du spørgsmål, eller mangler du informationer vedrørende en brugt maskine, er du altid velkommen til at kontakte os på telefonnummer 86 48 76 16 eller via vores mail [email protected].

 

brugte dumpere />

 

Se også:

Brugt gravemaskine

Brugt minigraver

Brugt minilæsser

Brugte entreprenørmaskiner

Brugte Hydrema maskiner

Brugte Volvo maskiner

Brugte læssemaskiner

Brugte Caterpillar maskiner